Compare Listings

Flyttebyrå Nordstrand
Flyttebyrå Nordstrand

Skal du flytte og leter etter et flyttebyrå i Nordstrand? Vi i Karl & Co Flyttebyrå har hjulpet våre kunder å flytte i mange år – la oss utføre ditt flytteoppdrag.

Karl & Co Flyttebyrå Nordstrand er et lokalt flyttebyrå med flere års erfaring innen flytting, og med hyggelige og kompetente ansatte. Du finner oss også på Nordstrand, sentralt i Nordstrand by. Herfra tilbyr vi god service, struktur og rutiner, riktig mannskap og riktige biler til å utføre ditt oppdrag på best mulig måte. 

5 måter å gjøre flytting mindre stressende på

De aller fleste av oss som har flyttet vet at det er svært stressende. Flere undersøkelser viser faktisk at en flytteprosess er mer stressende enn en skilsmisse eller et samlivsbrudd, mye grunnet alle små avgjørelser som må tas og hvor detaljorientert du må være når du flytter til et nytt hjem. 

Her er noen enkle tips og triks som skal flytte fra eller til Nordstrand som forbereder deg til, eller sitter midt oppi, en av livets mest stressende situasjoner akkurat nå. Slik kan du gjøre flyttingen litt mindre hektisk. 

Gi deg selv nok tid

En av de største grunnene til at du blir stressa er mangel på tid. Selv om det kanskje ikke er mulig å gjøre en flytteprosess fullstendig stressfri, kan du i det minste sørge for å gi deg selv god nok tid til å få gjort det du må gjøre. Dette vil ha en beroligende effekt. 

Prioriter for eksempel to dager for å pakke ned en ettroms leilighet, tre til fire dager for et toroms hjem, fem til seks dager for et treroms hjem, og så videre. Sett også av ekstra tid til å vaske ut og ordne praktiske ting som post, internett og slikt. 

Begynn i det små

Mange vet ikke hvor de skal begynne i starten av en flytteprosess, noe som virkelig trigger stress. Et godt råd er å ta tak i de små tingene først, hvis ikke vil du merke at de raskt bygger seg opp til å bli store. Start med å få unnagjort en liten ting, så vil det motivere deg til å fortsette – fremskritt hjelper deg å håndtere stress, uansett hvor stort eller lite prosjektet er.

Ansett hjelp

Om budsjettet ditt tillater deg det, er det ikke noe som er bedre mot flyttestress enn å rett og slett overlate mye av jobben til noen andre. Ansett et flyttebyrå til å hjelpe deg å pakke og sikre dine eiendeler, samt frakte dem fra dør til dør – gammelt til nytt hjem. 

Her er det viktig å ansette noen som er pålitelige og gjør jobben ordentlig, slik at du ikke ender opp med mer stress enn du hadde i utgangspunktet. Karl & Co Flyttebyrå i Nordstrand er bygget på historie og service, med mange lojale kunder som anbefaler oss videre. Vi garanterer upåklagelig service. 

Start med det praktiske

Før du starter med pakkingen – gjør ferdig alle praktiske ting som å bytte adresse, omadressere posten din, sette opp internett og strømavtale i ditt nye hjem, og så videre. Følelsen av å ha slike ting gjort hjelper å redusere stress, og det vil føles desto bedre å bli ferdig med den fysiske flyttingen når du vet at det er det siste du har igjen.

Hvor stort er ditt flyttelass?

Finn ut hvor mange kubikkmeter stort er ditt flyttelass med vår flyttekalkulator. Skal du flytte langt er dette viktig slik at du får med alt på en tur. Se flyttekalkulator

Organiser og gi bort

Organisering er et godt tips for redusere stress. Dette gjelder alt fra sortering og merking av esker, til å holde styr på viktige dokumenter. Organiser eskene dine etter nødvendighet og når du trenger hva, eller kanskje etter rom.

Noe annet som er tilfredsstillende for mange, er å sortere ut ting du ikke trenger eller ønsker å ha med deg inn i et nytt hjem. Start med blanke ark og doner heller bort litt mer enn du hadde tenkt. De fleste av oss har tonnevis av ting vi ikke har behov for, og jo mer du gir bort, jo mindre jobb er det å pakke ut tingene dine i ditt nye hjem. Det er vel en motiverende tanke?  

La oss hjelpe deg med flyttingen!

Med bred kompetanse og lang erfaring under beltet, er Karl & Co Flyttebyrå i Nordstrand et smart valg når du har behov for flyttehjelp i Nordstrand, Norge eller internasjonalt. Vi utfører flytting til konkurransedyktige priser, har en kundeservice som er åpen 24 timer i døgnet og et stort nettverk av fornøyde kunder, både private og bedrifter.

Våre ansatte er til å stole på – vi passer svært godt på flyttegodset under flyttingen og stiller alltid opp til avtalt tid. Ta kontakt med oss for å få et tilbud eller mer informasjon, eller les mer på våre nettsider.